Diak Clinic wordt geladen

Even voorstellen:

Sulkers studeerde geneeskunde in Amsterdam in het Academisch Medisch Centrum (AMC), tegenwoordig bekend als het Amsterdam UMC. Zijn opleiding tot plastisch chirurg volbracht hij in het AMC, het Nederlands Kanker Instituut Antonie van Leeuwenhoek (NKI-AVL), het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Spaarne Gasthuis te Haarlem.

Tijdens zijn opleiding volgde hij meerdere internationale cursussen, zoals een microchirurgie cursus in het Presbyterian Medical Center, welke verbonden is aan de Columbia University in New York. Aansluitend op zijn specialisatie haalde hij Europese examens om officieel Fellow te worden van de European Board of Plastic-, Reconstructive- and Aesthetic- Surgery (EBOPRAS).

Daarnaast is Sulkers lid van de Nederlandse Vereniging van Handchirurgie (NvvH), de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). Hij heeft diverse wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in verschillende wetenschappelijke tijdschriften en is momenteel zijn promotie aan het afronden. Daarnaast heeft hij een visiting fellowship handchirurgie gevolgd aan het vooraanstaande Kaplan Institut in Barcelona, Spanje.

BIG-nummer:

29913852101