Diak Clinic wordt geladen

Dit doen we

Problemen met keel, neus, oor en oog, maar ook artrose en hernia’s zijn een paar van onze aandachtsgebieden. Daarnaast komen mensen uit het hele land speciaal voor onze kennis op het gebied van liesbreuken en de wervelkolom.

Snel de beste zorg

Doordat wij efficiënt werken, ben je in de Diak Clinic snel aan de beurt. In de Diak Clinic staan de specialisten van het Diakonessenhuis voor je klaar en zijn ook de mogelijkheden en medische apparatuur van het ziekenhuis binnen handbereik. Dat betekent dat je voor eenvoudige, maar ook complexe ingrepen bij ons terecht kunt.

De snelheid van een kliniek, de kwaliteit van het Diakonessenhuis.

 

Behandeling op de juiste plek

Je huisarts zal je verwijzen naar het Diakonessenhuis. In de communicatie die je ontvangt, zie je waar de afspraak is.

Vaak ga je eerst op afspraak bij de polikliniek, zodat de arts kan bepalen hoe je het best behandeld kan worden. Deze afspraak zal in één van de locaties van het Diakonessenhuis zijn: in Utrecht, Zeist of Doorn. Voor de meeste afspraken op de polikliniek kan je samen met de huisarts de locatie kiezen, bijvoorbeeld het meest dicht bij huis.

Als de arts aangeeft dat je een behandeling nodig hebt, dan zal dit vaak in onze locatie in Zeist zijn. Hier vinden alleen maar planbare behandelingen plaats, waardoor wij efficiënt kunnen werken en je snel geholpen wordt. Onze locatie in Zeist heeft alle faciliteiten voor deze planbare behandelingen. Wist je trouwens dat onze locatie in Zeist komende tijd flink opgeknapt wordt? Op deze pagina zie je wat er gaat gebeuren.

In sommige gevallen is de behandeling in ons ziekenhuis in Utrecht, waar ook geavanceerde faciliteiten zijn voor complexere behandelingen en spoedzorg.

Met aandacht voor jou

We bieden je in elke stap de allerbeste service. Dat betekent heldere informatie: we zijn open over wat er kan en ook wat niet. Onze ambitie is zorgen dat jij 100% tevreden bent.

We gaan voor korte wachttijden, maar hebben alle tijd voor jou.

Ervaring en expertise

We richten ons op de planbare zorg in verschillende specialismen, zoals: chirurgie, orthopedie, dermatologie, urologie en KNO. Daarin hebben we uitgebreide expertise en jarenlange ervaring.

Zeker weten: je bent in goede handen.

Onderdeel van het Diak

De Diak Clinic is onderdeel van het Diakonessenhuis. Dezelfde zorg vanuit het hart, dezelfde specialisten en verpleegkundigen, dezelfde topkwaliteit. Wel een andere focus en een andere werkwijze. Het Diakonessenhuis is voor spoed en complexe zorg, de Diak Clinic voor snelle en planbare zorg. We vullen elkaar perfect aan.