Diak Clinic wordt geladen

Even voorstellen:

Dr. Melenhorst studeerde geneeskunde in Groningen en aan diezelfde faculteit promoveerde hij in 2009 met het predicaat cum laude. Zijn opleiding tot plastisch chirurg volbracht hij in de Isala Klinieken te Zwolle.

Direct na zijn opleiding vertrok dr. Melenhorst voor een half jaar naar het Sir Charles Gairdner Hospital te Perth, Australië. Daar specialiseerde hij zich verder in de reconstructieve chirurgie van het gelaat na huidkanker en in de borstreconstructieve chirurgie na borstkanker. Hierbij lag een belangrijk aandachtspunt op microchirurgische operaties, waarvan de borstreconstructie met de DIEP methode een goed voorbeeld is.

Naast de klinische activiteiten als medisch specialist is dr. Melenhorst op wetenschappelijk gebied actief. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties in internationale tijdschriften, presenteert zijn onderzoek op congressen en begeleidt dokters in opleiding bij het doen van onderzoek.

In 2021 richtte dr. Melenhorst het Centrum voor Borstverkleining op, dat zich voor 100% richt op deze behandeling.

Dr. Melenhorst is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)  en Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Lees meer over dr. Melenhorst op zijn persoonlijke website.

 

BIG-nummer:

79909401001