Diak Clinic wordt geladen

Zorgbemiddeling

Alle specialisten en zorgmedewerkers in de Diak Clinic zijn medewerkers van het Diakonessenhuis. Zo zijn patiënten van de Diak Clinic verzekerd van een snelle behandeling en van onze expertise en ervaring. We richten ons op de planbare zorg in verschillende specialismen, zoals chirurgie, orthopedie, dermatologie, oogheelkunde, urologie en KNO. 

Omdat we in de Diak Clinic alleen electieve zorg bieden, kunnen patiënten snel terecht. Binnen 2 weken een afspraak op de polikliniek en binnen 6 weken start de behandeling.

Vanaf februari 2024 heeft Diak Clinic voor het bemiddelen van zorg één aanspreekpunt vanuit de OK-planning met een vast telefoonnummer. Dit telefoonnummer is elke werkdag van 8.00 uur tot 16.30 uur bereikbaar.

Het telefoonnummer is: 088 250 9085

De OK-planner kan inzage geven in de wachttijd tot operatie van de snijdende specialismen en kan ervoor zorgen dat je doorverbonden wordt met de desbetreffende polikliniek. Onze wachttijd is meestal 2 weken voor alle planbare zorg.

2

Binnen twee weken de eerste afspraak

8,6

Patiënten geven ons gemiddeld een 8,6 in 2021 en 2022

79

In de Diak Clinic zijn 50 medisch specialisten werkzaam

Hoe de Diak Clinic werkt

Snel de beste zorg? Die krijg je in de Diak Clinic. We gaan voor korte wachttijden, maar nemen ook de tijd voor jou. Zo doen we dat:
  1. Verwijzen kan via Zorgdomein onder zorgaanbieder Diakonesenhuis.

  2. Patiënten maken zelf een afspraak of nemen telefonisch contact op met Diak Clinic.

  3. Binnen 2 weken hebben patiënten de eerste afspraak.

  4. Samen met de patiënten plannen we de behandeling in, het liefst binnen 6 weken na de eerste afspraak.