Diak Clinic wordt geladen

Een verdacht plekje op je huid?

Behandeling
“Als het plekje heel oppervlakkig is, kan je gelijk behandeld worden. We verwijderen het dan met een crème of stikstof. Of we bevriezen, krabben of branden het weg. Ligt het plekje dieper in de huid, dan nemen we eerst een biopt af om de diagnose te bevestigen en te kijken wat de beste behandelwijze is. Er wordt dan wel meteen een afspraak met je gemaakt om het plekje weg te halen.”


Korte wachttijden
“Met een verdacht plekje kun je altijd snel bij ons terecht. Heb je een plaveiselcelcarcinoom? Dan word je sowieso binnen drie weken geopereerd. Bij een melanoom binnen een week. Maar meestal kun je al veel eerder langskomen. Dat komt omdat we altijd spoedplekken openlaten die last minute ingevuld kunnen worden. Bovendien zijn we goed bezet. We hebben een relatief groot team.”


Alle zorg in huis
“Eigenlijk vormen wij huidoncologen één groot team met andere afdelingen, zoals kno, plastische chirurgie en dermatologie. Het voordeel van Diak Clinic is dat we korte lijnen hebben met de artsen in het Diakonessenhuis. Hierdoor kunnen we meteen vervolgonderzoeken inplannen als dat nodig is of doorschakelen naar aanvullende behandelingen. Dan hoef je dus niet naar een ander centrum. Wij hebben al die specialistische zorg in huis. Dat heb je in andere klinieken niet.”


Persoonlijk
“Omdat we kleinschaliger zijn dan een ziekenhuis, verdwijn je bij ons als patiënt niet in de grote brei. Dat zie je ook terug in onze beoordelingen. Patiënten vinden ons vriendelijk en klantgericht. Bovendien kijken we echt naar wat de patiënt nodig heeft, wat voor die specifieke persoon het beste is.”


Nazorg
“Mensen die hier komen, hebben vaak veel vragen en angsten. Ook nadat ze behandeld zijn. Ze zijn het vertrouwen in hun lichaam kwijt en blijven ongerust. Daarom hebben we een verpleegkundige die gespecialiseerd is in huid-oncologische nazorg. Bij haar kan je terecht met al je vragen en zorgen.”

  • icoon

    De beste zorg

  • klok

    Snel aan de beurt

  • hart

    Alle aandacht voor jou