Diak Clinic wordt geladen
Huidige wachttijd
7 dagen

Oorzaken van verdachte plekjes

Om erachter te komen wat een verdacht plekje veroorzaakt, kun je een dermatoloog er naar laten kijken. Het kan huidkanker zijn. In de Diak Clinic behandelen we drie huidkanker-aandoeningen:

2

Binnen 2 weken de eerste afspraak

7,8

Patiënten geven ons gemiddeld een 7,8 in 2021 en 2022

7

In de Diak Clinic zijn 7 medisch specialisten werkzaam van dermatologie werkzaam

Hoe de Diak Clinic werkt

Snel de beste zorg? Die krijg je in de Diak Clinic. We gaan voor korte wachttijden, maar nemen de tijd voor jou. Zo werken we aan een snel herstel.
  1. Heb je een verdachte plek op je huid die je wilt laten onderzoeken? Indien jouw huisarts of specialist verwijzing nodig acht, kun je bij ons op korte termijn een afspraak maken. Binnen 2 werkdagen na binnenkomst van de verwijzing word je gebeld door de polikliniek dermatologie. Je kan meestal binnen 2 weken bij ons terecht.

  2. De dermatoloog bekijkt het verdachte plekje op je huid, soms met een speciaal vergrootglas. Als het nodig is, kan het vlekje weggehaald en verder onderzocht worden.

  3. Na de uitslag van het onderzoek bespreek je met de dermatoloog of er een behandeling nodig is en welke. Onder andere basaalcelcarcinoom of plaveiselcelcarcinoom behandelen we in de Diak Clinic. In een enkel geval is het nodig dat de dermatoloog je doorverwijst.

  4. Als de plek is weggehaald, blijft er soms een klein wondje achter. De dermatoloog kan je vertellen hoe je dat wondje verzorgt.

Dit zijn jouw artsen

Wij bieden jou snel de beste zorg bij problemen met bewegen. Dit zijn onze medische experts, gespecialiseerd in jouw behandeling.