Diak Clinic wordt geladen
Huidige wachttijd
40 dagen
Afdeling
KNO

Wat zijn gehoorproblemen?

De klachten

Bij gehoorproblemen hoor je niet goed of zelfs helemaal niet meer.

De oorzaken

Gehoorproblemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Ouderdom is vaak de oorzaak van schade aan het slakkenhuis. Dat is niet te herstellen. Een gaatje in het trommelvlies of een aandoening aan de gehoorbeentjes kan er ook voor zorgen dat je slechter hoort. Dat kunnen we vaak met een operatie oplossen.

Hoe wij jou helpen

Snel de beste zorg? Die krijg je in de Diak Clinic. We gaan voor korte wachttijden, maar nemen de tijd voor jou. Zo werken we aan een snel herstel.
  1. Kun je niet goed horen? Indien jouw huisarts of specialist verwijzing nodig acht, kun je bij ons op korte termijn een afspraak maken. Je kunt meestal binnen 2 weken bij ons terecht.

  2. De arts luistert naar je klachten en onderzoekt je oren. Als duidelijk is waar de gehoorproblemen vandaan komen, bespreken jullie de behandelopties.

  3. Er zijn verschillende operaties mogelijk als je last hebt van gehoorproblemen. Soms is een gehoorverbeterende operatie mogelijk. Soms maken we het oor schoon tijdens een operatie. Soms is een implantaat de enige optie om weer (beter) te horen.

  4. Alles over de verschillende gehooroperaties en nazorg lees je in deze folder

Jouw welzijn is onze grootste prioriteit

Wanneer je gezondheid aandacht nodig heeft, wil je snel een goed geholpen worden. Dat bieden we bij de Diak Clinic. Alle aandacht. Voor jou.
Man bril donkergroen