Diak Clinic wordt geladen

Wat zijn hand- en polsaandoeningen?

De pols is een heel beweeglijk gewricht. Meer beweeglijk dan bijvoorbeeld uw knie of uw enkel. Een aandoening aan uw pols of hand kan u dan ook flink in de weg zitten.

Hand- en polsaandoeningen ontstaan vaak na een ongeval. Het kan ook ontstaan door slijtage (artrose) van gewrichten. Ook overbelasting, reuma of aangeboren afwijkingen zijn vaak de oorzaak.

hoofdbeeld

Waarom het Hand- en polscentrum?

Wordt je binnenkort geopereerd in ons Hand- en polscentrum? We maken in veel gevallen gebruik van een nieuwe, veilige verdovingstechniek. Het voordeel van deze techniek is dat je niet onder volledige narcose hoeft. Ook kun je je hand bewegen tijdens de ingreep. Zo kunnen we tijdens de operatie beter zien of de ingreep goed gelukt is. De handchirurg bespreekt met je of deze verdoving ook voor je geschikt is.

Samenwerking in kennis en specialismen
In het Hand- en polscentrum werken verschillende specialisten intensief samen aan de behandeling van je klachten om de beste zorg te bieden. Onze neurologen, chirurgen, pijnexperts, revalidatieartsen en reumatologen bekijken uw klachten vanuit alle disciplines.

Hoe de Diak Clinic werkt

Snel de beste zorg? Die krijg je in de Diak Clinic. We gaan voor korte wachttijden, maar nemen ook de tijd voor jou. Zo werken we aan een snel herstel.
 1. Vraag een verwijzing bij je huisarts.

 2. Maak zelf een afspraak of vraag ons om contact met jou op te nemen.

 3. Binnen 2 weken heb je je eerste afspraak.

 4. We plannen samen zo snel mogelijk jouw behandeling, liefst binnen 6 weken.

Dit zijn jouw artsen

Wij bieden jou snel de beste zorg bij hand- en polsproblemen. Dit zijn onze medische experts, gespecialiseerd in jouw behandeling.
 • avci

  M. Avci

  Chirurg
 • bruekers

  dr. S.E. Bruekers

  Plastisch chirurg
 • mark

  dr. M. van Heijl

  Chirurg
 • jacobs

  X.E. Jacobs

  Plastisch chirurg
 • luijendijk

  dr. R.W. Luijendijk

  Plastisch chirurg
 • melenhorst

  dr. W.B.W.H. Melenhorst

  Plastisch chirurg
 • sulkers

  G.S.I. Sulkers

  Plastisch chirurg
 • verleijsdonk

  dr. E.J.M.M. Verleisdonk

  Chirurg