Diak Clinic wordt geladen

Even voorstellen:

Dr. Quak promoveerde in 1989 door antistoffen tegen hoofd-hals-kankercellen te ontwikkelen en te testen bij patiënten (VUMC en Pennsylvania, USA). Hiervoor ontving hij de KNO-jaarprijs, de SEOHS prijs en de UCB immunologie prijs.

Hij staat sinds 1993 ingeschreven als KNO-arts na een opleiding in het VUMC. Daar volgde hij ook een opleiding als oncologisch hoofd/hals chirurg en in Canniesburn Glasgow volgde hij de opleiding reconstructieve chirurgie. Hij werkt nog steeds in het VUMC maar sinds 1998 ook in het Diakonessenhuis Utrecht. Tussen 2009 en 2016 werkte hij ook als oorchirurg in het Hofpoort ziekenhuis in Woerden. 

Zijn belangstelling gaat vooral uit naar de oorchirurgie. Hij ontving in 1993 de KNO rotsbeendissectieprijs en organiseerde 7 internationale live operatie cursussen. Zijn belangstelling gaat ook uit naar de wetenschap (63 publicaties en co-promotorschap) en de hoofd-halschirurgie. Sinds 1999 is hij B-opleider voor KNO-artsen in opleiding in het Diakonessenhuis en lid van de Registratiecommissie Geneeskundige Specialismen (RGS).

BIG-nummer:

79023384601