Diak Clinic wordt geladen

Even voorstellen:

Dr. Molenkamp studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Daar behaalde zij in 2002 het artsexamen. De opleiding tot chirurg volgde zij in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam (nu OLVG locatie West). Het laatste jaar van haar opleiding specialiseerde zij zich in de oncologische chirurgie. De opleiding voltooide zij in 2013. Waarna zij oncologische fellowships volgde in zowel het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis als het Leids Universitair Medisch Centrum.

Voorafgaand en gedurende haar opleiding was dr. Molenkamp als arts-onderzoeker verbonden aan de afdeling Chirurgische oncologie van het VU Medisch Centrum. Dit heeft in 2008 geresulteerd in een proefschrift met de titel “Diagnosing melanoma and immunomodulation of the melanoma sentinel lymph node”.

Dr. Molenkamp heeft binnen de oncologische chirurgie als aandachtsgebied mammacarcinoom en melanoom. Na werkzaam te zijn geweest in zowel het Flevoziekenhuis/AMC als het Sint Antonius Ziekenhuis is zij vanaf 2018 werkzaam in het Diakonessenhuis.

BIG-nummer:

49057257201