Diak Clinic wordt geladen

Even voorstellen:

Dr. Roland Luijendijk is een ervaren plastisch chirurg die gespecialiseerd is in de esthetische chirurgie en de algemene plastische en handchirurgie. Hij is zijn carrière gestart in Amerika, waar hij een jaar onderzoek heeft verricht op het gebied van de plastische chirurgie.

Vanaf 2004 werkt hij ook als plastisch chirurg vanuit het Diakonessenhuis. Daarvoor werkte en studeerde hij in het Leids Universitair Medisch Centrum, the University of Utah (Salt Lake City, USA), het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, het VU Medisch Centrum te Amsterdam, het Leyenburg Ziekenhus in Den Haag en het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Hij opereerde voor de organisatie Interplast in Chili en Tanzania. In 2000 promoveerde hij in het Erasmus MC op het onderwerp littekenbreuken.
 
Hij heeft uiteenlopende wetenschappelijke publicaties in gerenommeerde medische tijdschriften op zijn naam staan en ontving in 2001 de 'Schoemakerprijs' voor de beste chirurgische publicatie. Hij is al jaren actief in de voorste linie van de esthetische plastische chirurgie. Hij is sinds 2004 lid van het Bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en is sinds 2006 International Editor van het meest vooraanstaande Amerikaanse tijdschrift, the Aesthetic Surgery Journal. Daarnaast is hij lid van de belangrijkste verenigingen op het gebied van plastische chirurgie in de hele wereld.
 
Dr. Roland Luijendijk hecht waarde aan heldere en eerlijke adviezen. Alleen als hij een goede verbetering verwacht zal hij een operatie aanraden. Alle mogelijkheden worden met patiënten besproken, zodat deze goed voorbereid en weloverwogen een keuze kunnen maken.

Lees meer over dokter Luijendijk op zijn persoonlijke website.

BIG-nummer:

29031218301