Diak Clinic wordt geladen

Even voorstellen:

Na het artsexamen aan de Rijksuniversiteit van Utrecht werkte dr. Janssen 14 maanden als assistent KNO/Chirurgie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Daarna werkte hij als assistent KNO op de afdeling KNO/Hoofd-Hals Chirurgie in de Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam. Daarna deed hij anderhalf jaar onderzoek voor zijn proefschrift naar vernauwingen van het strottenhoofd en de luchtpijp. Hij volgde de opleiding tot KNO-arts aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna volgde hij de vervolgopleiding KNO oncologie en chirurgie (KNOVOO) aan het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Voor deze opleiding werkte hij zes maanden in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en vier maanden in het Rajavithi ziekenhuis in Bangkok, Thailand. Daar beoefende hij de reconstructieve chirurgie. In deze periode promoveerde hij.

Hierna werkte hij als staflid KNO/Hoofd-hals oncologisch chirurg in het UMC Utrecht. Hij was plaatsvervangend opleider voor de KNO opleiding en de vervolgopleiding KNO oncologie en chirurgie. Naast de Hoofd-hals chirurgische oncologie deed hij veel stemband en luchtwegchirurgie.

Zijn belangstelling gaat uit naar de Hoofd-hals chirurgie en oncologie, waaronder speekselklierafwijkingen, problemen van de neusbijholten, aandoeningen van de stembanden en huidtumoren en reconstructies van het aangezicht.

BIG-nummer:

99054082701