Diak Clinic wordt geladen

Even voorstellen:

Dr. D.R. Colnot is sinds november 2004 werkzaam als KNO-arts in het Diakonessenhuis. De studie geneeskunde volgde hij aan de Universiteit Utrecht waar hij het artsexamen behaalde in 1997. Tijdens zijn studie heeft hij stages gelopen in Londen (Royal Free Hospital School of Medicine), Parijs (Hôpital Avicenne, Assistance Publique des Hôpitaux de Paris) en Montpellier (Centre Hospitalier Universitaire).

Hij volgde tot 2004 zijn opleiding tot KNO-arts in het VU medisch centrum te Amsterdam. Voorafgaand aan de opleiding tot KNO-arts was hij gedurende twee jaar werkzaam op het laboratorium voor Tumorbiologie van de afdeling KNO van het VU medisch centrum Amsterdam. In 2004 promoveerde hij op het proefschrift "Radioimmunotherapy in Head and Neck Cancer Patients". In verband met het onderzoek beschreven in het proefschrift ontving hij in 1999 de Woldringprijs van de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde.

Zijn belangrijkste aandachtsgebied is de otologie: operaties van het oor vanwege ontsteking (chronische otitis media en cholesteatoom) of gehoorproblemen (otosclerose). Samen met de collega otologen in het Diakonessenhuis verzorgt hij internationale nascholing op het gebied van de otologie en publiceert hij over de resultaten van ooroperaties. Voorts is hij KNO-arts-consulent bij Bartimeus en Christophorus, instellingen voor patiënten met meervoudige beperking en is hij binnen het Diakonessenhuis verantwoordelijk voor de zorg voor patiënten met een verstandelijke beperking.

BIG-nummer:

69048106101